Good Hope GGZ
Gespecialiseerde verslavingszorg
Professionele verslavingskliniek

We zullen u helpen de weg
naar uw herstel te vinden.

Het begint allemaal wanneer
u om hulp vraagt.

Good Hope Health Care BV is een WTZI-geregistreerde GGZ-dienstverlener

Verslavingskliniek Good Hope biedt verschillende vormen van verslavingszorg aan. Bij een ambulante behandeling wordt u niet opgenomen. Afhankelijk van uw situatie kan dit worden toegepast bij een verslaving aan bijvoorbeeld heroïne, coke of andere drugsverslavingen.

Indien intensievere zorg nodig is, komt u in aanmerking voor een klinische behandeling. U wordt dan opgenomen in een van onze verslavingsklinieken.

Waarom

kunnen wij u helpen?

We behandelen in Nederland en
Zuid- Afrika waar onze kliniek zich bevindt

We hebben een selectie klinieken in Nederland en Zuid-Afrika. Good Hope GGZ biedt zowel klinische als ambulante programma’s in onze verslavingsklinieken met professionele, ervaren en zorgzame counselors.

De Afkickkliniek

van Good Hope GGZ

Good Hope heeft geen locaties voor klinische opnamen in Nederland, maar werkt nauw
samen met Rustenburg verslavingskliniek in Zuid Afrika.

In een prachtige omgeving kunt u zich hier helemaal richten op het overwinnen van uw verslaving. En dat doet u natuurlijk niet alleen. In elke afkickkliniek staat een uitgebreid team voor u klaar, dat op de voor u meest effectieve wijze aan uw herstel werkt.

Onze behandeling is geïndividualiseerd en daardoor in alles aangepast aan uw behoeften. Een behandelprogramma rond verslavingszorg neemt enkele weken in beslag.

Hoe het behandelingsproces
van Good Hope werkt

Hoe ons behandelingsproces werkt​

Wij behandelen de persoon,

niet alleen het probleem.

Elke behandeling wordt individueel afgestemd op uw behoeften. Ons team heeft jarenlange ervaring met verschillende verslavingen, waaronder de volgende:

Waarom opname

in een rehab kliniek?

Om iemand van een verslaving af te helpen, is een behandelprogramma op locatie vaak de betere oplossing. Vooral als de verslaving een grote impact heeft of van langdurige aard is. Bijvoorbeeld wanneer u verslaafd bent aan alcohol, drugs of een combinatie daarvan. In dat geval wordt doorgaans meer resultaat geboekt in een instelling voor verslavingszorg.

Wij bieden hier specifieke behandelingen aan, die afgestemd zijn op wat u nodig heeft en worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. In onze afkickkliniek krijgt u een zorgprogramma dat optimaal rekening houdt met uw omstandigheden en waarin ook aandacht is voor onderliggende factoren, zoals psychische problemen of onbehandelde trauma’s. De faciliteiten en kennis die in een verslavingskliniek voorhanden zijn maken het mogelijk om uitgebreide en veelomvattende behandelingen te geven.

Verslavingsklinieken
Verslavingzorg Good Hope

Voordelen van

opname in een instelling

Verslaving hangt meestal samen met externe factoren. Dat kan de privésituatie zijn, de vrienden en/of bekenden met wie men omgaat of de triggers waaraan men in het dagelijks leven onbewust wordt blootgesteld. Opname in een afkickkliniek geeft u niet alleen de zorg die u nodig heeft, maar haalt u ook uit de omgeving die uw verslaving in stand houdt.

De gesloten aard van een rehab kliniek maakt bovendien intensieve behandeltherapieën mogelijk, waarbij professionele hulp en counseling 24 uur per dag en zeven dagen per week aanwezig zijn. Zo wordt u uw verslaving zonder afleiding de baas. Een ander voordeel is dat u in onze kliniek verblijft met lotgenoten en gelijkgestemden. Onze cliënten wisselen onderling ervaringen uit, leren van elkaar en sommigen sluiten waardevolle vriendschappen voor de rest van hun leven.

Verslavingszorg met klinische opname

via Good Hope GGZ

Iedereen verdient een zo goed en compleet mogelijk leven zonder verslaving. Opname in een kliniek is de eerste stap om dat te bereiken. Om u klinisch te laten opnemen, kunt u via onze website een aanvraag indienen. Allereerst krijgt u een intakegesprek in Amsterdam. Hierbij bespreken wij uw verslaving met u en de problemen die daarmee te maken hebben.

Ook uw persoonlijke omstandigheden, motivatie en eventuele behandel- en medicatiegeschiedenis komen aan bod. In overleg met u selecteren we vervolgens het beste afkickprogramma voor uw situatie. Good Hope maakt daarna, het reisarrangement in orde en neemt contact op met uw zorgverzekeringsmaatschappij. Tenslotte regelen wij de de toelatingsbeoordeling voor de verslavingskliniek en verzorgen wij het verdere papierwerk.

Wat Onze Cliënten Te Zeggen Hebben

Waarom Niet Vandaag Een Afspraak Maken?

Zou u meer willen weten over onze verslavingszorg en hoe wij u kunnen helpen, voel je vrij om contact met ons op te nemen via de telefoon of vul het onderstaande formulier in voor een dieper interview.