Good Hope Is Een Gespecialiseerde Verslavingszorg Dienst.

We Zullen U Helpen De Weg Naar Uw Herstel Te Vinden.

Het begint allemaal wanneer u om hulp vraagt.

Good Hope Gezondheidszorg BV is een WTZI-geregistreerde GGZ-dienstverlener

De Good Hope Toewijding Aan Jou:

ONAFHANKELIJKHEID

HOOP

CONNECTIE

HERSTEL

VRIJHEID

Waarom Wij U Kunnen Helpen

  • We hebben geen wachtlijst
  • Een klinische behandeling kan direct worden geregeld
  • Geen verborgen eigen bijdragen
  • Wij overleggen met uw zorgverzekering
  • Wij regelen uw toelatingsbeoordeling
  • Wij regelen het papierwerk en maken reisarrangementen
  • Wij leveren effectieve behandelingen met bewezen resultaten
  • Onze partnerklinieken hebben jarenlange ervaring
  • Ons nazorgprogramma versterkt uw herstel
  • Ons familieprogramma biedt belangrijke ondersteuning

De afkickklinieken van Good Hope

Good Hope heeft geen locaties voor klinische opnamen in Nederland, maar twee verslavingsklinieken in Zuid Afrika. Dit zijn de Rustenburgkliniek en Tharagaykliniek, beide gevestigd in Kaapstad.  

In een prachtige omgeving kunt u zich hier helemaal richten op het overwinnen van uw verslaving. En dat doet u natuurlijk niet alleen. In elke afkickkliniek staat een uitgebreid team voor u klaar, dat op de voor u meest effectieve wijze aan uw herstel werkt. 

Onze behandeling is geïndividualiseerd en daardoor in alles aangepast aan uw behoeften. Een behandelprogramma rond verslavingszorg neemt enkele weken in beslag. Hieronder vindt u directe links naar de sites van de Rustenburg- en TharagaykliniekU wordt op de behorende website van de instelling voor verslaving goed en uitgebreid geïnformeerd over de behandelmogelijkheden en aanwezige faciliteiten.

Centrale Kantoren & Partnerklinieken

We hebben een selectie klinieken in Nederland en Zuid-Afrika.

Centraal Kantoor

Amsterdam

Centrale Kantoren & Partnerklinieken

We hebben een selectie klinieken in Nederland en Zuid-Afrika.

Behandelingsproces & Therapie Opties

Good Hope Gezondheidszorg biedt geïndividualiseerde verslavingsbehandeling op basis van uw persoonlijke behoeften. We bieden klinische en ambulante programma’s in onze verslavingsklinieken met professionele, ervaren en zorgzame counselors.

Onze behandeling zal u helpen om vrijheid van actieve verslaving te vinden en een kans bieden om uw leven terug te winnen.

Hoe Ons Behandelingsproces Werkt

Good Hope GGZ Verslavingsdiensten Rhabilitatie en Diensten in Nederland en Zuid Afrika
Good Hope GGZ Verslavingsdiensten Rhabilitatie en Diensten in Nederland en Zuid Afrika

Gericht werken aan een verslavingsvrije toekomst

Good Hope biedt verschillende vormen van verslavingszorg aan. Bij een ambulante behandeling wordt u niet opgenomen. Afhankelijk van uw situatie kan dit worden toegepast bij een verslaving aan medicijnen, gokken of porno. Indien intensievere zorg nodig is, komt u in aanmerking voor een klinische behandeling. U wordt dan opgenomen in een van onze verslavingsklinieken.

Lees meer informatie over de verschillende verslaving.

Alcoholisme

Wiet & Hasj Verslaving

Crystal Meth Verslaving

Cocaine & Crack Verslaving

Ketamine Verslaving

GHB Verslaving

Amfetamine Verslaving

Heroïne Verslaving

Voorgeschreven Medicatie Verslaving

Codependency

Ritalin
Verslaving

Seks & Liefde Verslaving

Voedsel Verslaving

Codependency

Voedsel Verslaving

Waarom opname in een rehab kliniek?

Om iemand van een verslaving af te helpen, is een behandelprogramma op locatie vaak de betere oplossing. Vooral als de verslaving een grote impact heeft of van langdurige aard is. Bijvoorbeeld wanneer u verslaafd bent aan alcohol, drugs of een combinatie daarvan. In dat geval wordt doorgaans meer resultaat geboekt in een instelling voor verslavingszorg.  

Wij bieden hier specifieke behandelingen aan, die afgestemd zijn op wat u nodig heeft en worden uitgevoerd door ervaren en gekwalificeerde medewerkers. In onze afkickkliniek krijgt u een zorgprogramma dat optimaal rekening houdt met uw omstandigheden en waarin ook aandacht is voor onderliggende factoren, zoals psychische problemen of onbehandelde trauma’s. De faciliteiten en kennis die in een verslavingskliniek voorhanden zijn maken het mogelijk om uitgebreide en veelomvattende behandelingen te geven. 

Voordelen van opname in een instelling

Verslaving hangt meestal samen met externe factoren. Dat kan de privésituatie zijn, de vrienden en/of bekenden met wie men omgaat of de triggers waaraan men in het dagelijks leven onbewust wordt blootgesteld. Opname in een afkickkliniek geeft u niet alleen de zorg die u nodig heeft, maar haalt u ook uit de omgeving die uw verslaving in stand houdt.  

De gesloten aard van een rehab kliniek maakt bovendien intensieve behandeltherapieën mogelijk, waarbij professionele hulp en counseling 24 uur per dag en zeven dagen per week aanwezig zijn. Zo wordt u uw verslaving zonder afleiding de baas. Een ander voordeel is dat u in onze kliniek verblijft met lotgenoten en gelijkgestemden. Onze cliënten wisselen onderling ervaringen uit, leren van elkaar en sommigen sluiten waardevolle vriendschappen voor de rest van hun leven.

Verslavingszorg met klinische opname via Good Hope

Iedereen verdient een zo goed en compleet mogelijk leven zonder verslaving. Opname in een kliniek is de eerste stap om dat te bereiken. Om u klinisch te laten opnemen, kunt u via onze website een aanvraag indienen. Allereerst krijgt u een intakegesprek in Amsterdam. Hierbij bespreken wij uw verslaving met u en de problemen die daarmee te maken hebben.

Ook uw persoonlijke omstandigheden, motivatie en eventuele behandel- en medicatiegeschiedenis komen aan bod. In overleg met u selecteren we vervolgens de beste afkickkliniek voor uw situatie. Good Hope maakt daarna, indien gewenst, het reisarrangement in orde en neemt contact op met uw zorgverzekeringsmaatschappij. Tenslotte regelen wij de de toelatingsbeoordeling voor de verslavingskliniek en verzorgen wij het verdere papierwerk. 

Wat Onze Patienten Zeggen

Boek Een Afspraak