Verslaving overwinnen dankzij afkickkliniek Zuid Afrika

inleiding

Afkickkliniek
Zuid-Afrika

De beste manier om een verslaving te overwinnen, is door af te kicken onder professionele begeleiding. Dit kan bij Good Hope door middel van ambulante zorg met therapie op afspraak of via een klinische behandeling. In dit laatste geval wordt u opgenomen in een kliniek in Zuid Afrika. Good Hope werkt samen met verschillende Zuid Afrikaanse instellingen voor verslavingszorg, waaronder kliniek Rustenburg.

INZICHT

Wat is een afkickkliniek en wanneer heb je die nodig?

verslaafd-aan-drugs

Een verslavings- of afkickkliniek is een zorg verlenende instantie, waarin uiteenlopende soorten verslavingen worden behandeld. Het gaat daarbij vaak om drugsverslavingen. Maar ook als u verslaafd bent aan alcohol of medicatie heeft u veel baat bij een behandeling in een afkickkliniek Afrika of elders. Een klinische opname is vooral bedoeld voor mensen bij wie de verslaving het dagelijks leven bepaalt. Om een einde te maken aan overmatig drugs-, alcohol- of medicijnengebruik is een afkickcentrum dan de beste oplossing.

Wat doet een verslavingskliniek Zuid Afrika?

In onze kliniek wordt de hulp geboden die nodig is om een verslaving voorgoed achter u te laten. Dit gebeurt onder leiding van counselors met jarenlange ervaring op dit gebied. Ons afkickcentrum Zuid Afrika werkt met intensieve behandelprogramma’s en therapieën, waarvan het resultaat bewezen is. Zo wordt bijvoorbeeld gebruikgemaakt van het Minnesota model of 12-stappenplan. Hierin onderkent u uw verslaving, accepteert u hulp en maakt u door middel van zelfreflectie de balans van uw leven op. Onze afkickkliniek in Zuid Afrika biedt daarbij altijd maatoplossingen, die gericht zijn op uw specifieke behoeften.

Waarom afkicken in Zuid Afrika?

Rustenburg-Addiction-treatment-options

De geïndividualiseerde zorg die Good Hope biedt is niet het enige waarom onze cliënten kiezen voor afkicken in Zuid Afrika. Een bijkomende maar niet te onderschatten reden, is dat u hier uit uw eigen omgeving bent. De thuissituatie, mensen met wie u omgaat en dagelijks terugkerende gewoontes zijn zaken die een verslaving in stand houden. Good Hope kan u onder andere doorverwijzen naar de Rustenburg verslavingskliniek Kaapstad. In een uitnodigende omgeving werkt u in deze afkickkliniek in Zuid Afrika in alle rust aan uw herstel.

Voordelen van verslavingskliniek Rustenburg in Zuid Afrika

Onze afkickkliniek in Zuid Afrika biedt een uitgebreid behandelprogramma met indien nodig ook psychiatrische ondersteuning. Kliniek Rustenburg ligt aan de rand van Kaapstad en is een complex bestaande uit meerdere gebouwen. Het glooiende terrein ademt een campus-achtige sfeer, dat tevens gelegenheid biedt tot ontspanning. Een van de voordelen van opname in de Rustenburg afkickkliniek via Good Hope is dat wij geen wachtlijsten hebben. Met een doorverwijzingsbrief van uw huisarts worden de kosten van klinische opname bovendien geheel vergoed door uw zorgverzekeringsmaatschappij.

Overigens zijn er in het verleden wel eens problemen geweest rond addictioncare Zuid Afrika, die tot een rechtszaak leidden. Hierdoor leek het er even op dat afkicken in Zuid Afrika niet meer financieel gedekt zou zijn. In een hoger beroep is echter bepaald dat een zorgverzekeraar behandelingen in Zuid-Afrika moet blijven vergoeden. U kunt zich via onze website aanmelden voor een intakegesprek voor afkicken Zuid Afrika. Good Hope zorgt voor de reispapieren en toelatingsbeoordeling.

een gezonder, gelukkiger leven

Pak je leven terug op