Professionele verslavingszorg
via afkickkliniek Amsterdam

inleiding

Good Hope-klinieken

voor verslavingszorg

Het overwinnen van een verslaving is een langdurig en intensief traject, dat om brede ondersteuning en begeleiding vraagt. Professionele hulp is daarbij onmisbaar. Voor een succesvolle behandeling die 100% rekening houdt met uw omstandigheden en behoeften, kunt u terecht bij de Good Hope-klinieken voor verslavingszorg Amsterdam.

alcohol-addiction-treatment-tharagay-rehab-cape-town-alcoholism-symptoms.jpg

INZICHT

Waarom naar een

Good Hope-afkickkliniek?

Als u verslaafd bent aan alcohol of drugs draait een groot deel van de dag om het verkrijgen en gebruiken ervan. Daarmee wordt het toegeven aan de verslaving de drijvende factor in het dagelijks leven en verdwijnt de rest naar de achtergrond. Helaas lukt het vaak niet om deze vicieuze cirkel in uw eentje te doorbreken. Een opname in een afkickkliniek is in dat geval nodig om uw verslaving te boven te komen. Wij bieden zorg, therapieën en behandelprogramma’s die voor uw verslaving en situatie het best zijn en hun effectiviteit hebben bewezen.

Op welke locaties heeft

Good Hope afkickklinieken?

Hoewel Good Hope ook verslavingszorg in Amsterdam aanbiedt, zijn wij een internationale organisatie. Wanneer u van uw verslaving af wilt komen, kunnen wij u op verschillende manieren helpen. Om de juiste klinische zorg te krijgen melden wij u aan bij een van onze afkickklinieken in Zuid-Afrika. Deze zijn te vinden in Kaapstad. Als er goede redenen zijn om aan te nemen dat een opname niet vereist is, bieden wij u ambulante verslavingszorg in Amsterdam.

Waarom beter naar een afkickkliniek

in Zuid-Afrika dan in Amsterdam?

Good Hope GGZ Addiction Treatment Options in Netherlands and South Africa

Uw omgeving speelt een belangrijke rol bij het succesvol behandelen van een verslaving. Het overmatig gebruik van verslavende middelen hangt meestal samen met de thuissituatie, de mensen met wie u omgaat en de problemen waar u in uw privéleven tegenaan loopt. Door niet in een afkickkliniek in Amsterdam maar in een instelling in Zuid-Afrika te verblijven, kunt u anoniem en in alle rust samen met ons werken aan een verslavingsvrije toekomst.

Wat zijn de voordelen

van klinische opname?

Een van de redenen waarom mensen die op zoek zijn naar verslavingszorg kiezen voor een Good Hope-instelling, is dat wij werken zonder wachtlijsten. Dat betekent dat uw klinische behandeltraject direct kan beginnen. Ook zijn er geen verborgen eigen bijdragen. Voor een volledige vergoeding via uw verzekering dient u echter wel een verwijsbrief van uw huisarts te hebben. Indien nodig kunnen wij deze voor u regelen. Daarnaast verzorgen wij de toelatingsbeoordeling voor de kliniek, het contact met uw ziektekostenverzekeraar en de voor Zuid-Afrika noodzakelijke reisdocumenten.

Hoe meld ik mij aan voor

een Good Hope-afkickkliniek?

Wanneer u professionele hulp voor een verslaving nodig hebt, kunt u op onze website contact opnemen en/of een afspraak maken voor een intakegesprek. Dit vindt plaats op het hoofdkantoor van onze afkickkliniek in Amsterdam. Wij bespreken uw verslaving, privéomstandigheden, medicatie- en behandelgeschiedenis en motivatie, zodat u de juiste verslavingszorg krijgt. Ons kantoor is gevestigd aan het Rokin en er is parkeergelegenheid in de buurt. Komt u met het openbaar vervoer? Dan stapt u uit op metrostation Rokin of bij de tramhalte op het Spui.

EEN GEZONDER, GELUKKIGER LEVEN​

Pak je leven

terug op