Kwaliteitszorg

Good Hope GGZ Verslavingszorg Kwaliteitszorg

U kunt Good Hope vertrouwen

Vanaf het moment dat u contact opneemt met Good Hope GGZ verslavingszorg, zullen wij er alles aan doen om elke stap in het proces soepel te laten verlopen. Wij bieden een efficiënte en professionele service waarop u kunt vertrouwen. Wij ondersteunen u en uw gezin tijdens het hele traject van behandeling tot aan herstel.

Bij Good Hope begrijpen we dat vertrouwen in de kwaliteit van onze dienst zeer belangrijk is.

Heeft u mogelijk al eerder een behandelingspoging gewaagd en een terugval gehad? Wij begrijpen het. We streven ernaar om u een hoogwaardig en professionele service te bieden, en zullen u gedurende het hele proces ondersteunen.

We begeleiden u tijdens het hele traject. Van verslaving, naar een behandeling en vervolgens tot een stabiel herstel met ons nazorgprogramma. Onze zorg voor uw algehele welzijn is wat ons onderscheidt van andere aanbieders in de verslavingszorg.

Good Hope GGZ Verslavingszorg Kwaliteitszorg

Persoonlijk en dichtbij

Good Hope biedt een zeer individuele behandeling. Elk individu en elke behandeling is anders. 

Vaak zien wij dat patiënten kampen met onopgeloste problemen zoals kindermisbruik, disfunctionele problemen met familie, PTSD. Ook de daarmee samenhangende problemen met dubbele diagnose, zoals depressie, bipolaire stoornissen, ADHD of borderline persoonlijkheidsstoornissen komen steeds vaker in beeld. Deze problemen kunnen het proces erg ingewikkeld maken en leiden vaak tot een terugval. Herpak u zelf en 

Ons deskundig en multidisciplinair team helpt u graag met een door op maat gemaakte behandeling. Mede door hen jarenlange ervaring vormen zij het afkickproces tot een succes. 

Good Hope GGZ Verslavingszorg Kwaliteitszorg
Good Hope GGZ Verslavingszorg Kwaliteitszorg

Vertrouwelijk
en anoniem afkicken

Wij respecteren onze cliënten. Wij weten dat het vrijgeven van bepaalde informatie risico’s meebrengt. U kunt ervan verzekerd zijn dat alle gedeelde informatie met absolute vertrouwelijkheid zal worden behandeld.

Daarnaast respecteren we uw persoonlijke gegevens en houden we ons aan de Europese Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). We zullen uw privégegevens nooit delen zonder uw toestemming. 

We kunnen u vragen om bepaalde informatie vrij te geven als we denken dat dit essentieel is voor uw herstel, maar zullen dit nooit doen zonder uw toestemming.

Gecertificeerde verslavingshulp

Good Hope voldoet aan alle wettelijke vereisten om als verslavingszorgverlener te opereren. Wij beschikken over kwaliteitseisen en wettelijke eisen die zijn vastgelegd in de Wet Toelating Zorginstellingen (WTZi). Onze WTZI-registratie bij het ministerie van Volksgezondheid en Sport erkent ons als een professionele GGZ-instelling.

Good Hope kan aanspraak maken op een vergoeding van uw zorgverzekeraar voor de verslavingszorg die wij u verlenen (AGB-code). Deze registraties garanderen het behoud van de kwaliteitszorg in ons behandelsysteem.

Het ultieme kenmerk van kwaliteitszorg is een HKZ-certificering. HKZ staat voor Harmonisatie Kwaliteitsbeoordeling in de zorgsector. Wanneer een organisatie voldoet aan de HKZ-norm en de geldende HKZ-kwaliteitseisen, krijgt zij deze certificering. In een poging om zorg van topkwaliteit voor onze klanten te garanderen, is onze partnerkliniek begonnen met het verkrijgen van een HKZ-certificaat.