Good Hope Health Care BV is een WTZI-geregistreerde GGZ-dienstverlener.

Kliniekopname

Klinische behandeling

Bij een ernstige afhankelijkheid van alcohol, drugs, en/of bepaald gedrag adviseren we een klinische opname. Tijdens deze zes weken durende behandeling in de kliniek in Zuid-Afrika werk je in een veilige omgeving op een intensieve manier aan je herstel. Na de klinische fase volgt in Nederland het ambulante nazorgprogramma.

 

Afkickkliniek Zuid-Afrika

De klinische behandeling vindt plaats in onze kliniek in Zuid-Afrika, gelegen tussen Kaapstad en Stellenbosch. Hier staat ons gespecialiseerde multidisciplinaire team voor je klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het overwinnen van je verslaving.

 

De behandeling duurt 6 weken en bestaat onder andere uit groepssessies, individuele counseling, DBT, creatieve therapie en psycho-educatie. Ons programma moedigt cliënten aan om een dieper begrip te krijgen van henzelf en hun uitdagingen, en om te werken aan het versterken van hun vermogen om veranderingen aan te brengen die hen op weg helpen naar herstel.

 

De behandeling omvat uitsluitend wetenschappelijk bewezen effectieve methodes en werkt met het 12-stappen model.


Onze klinische behandelingen worden vergoed door zorgverzekeraars. Onderdeel van de klinische behandeling zijn tevens het voorprogramma (prehab), het familieprogramma en het nazorgprogramma.

Ons team in Amsterdam staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.