Good Hope Health Care BV is een WTZI-geregistreerde GGZ-dienstverlener.

Nazorgprogramma

Na het succesvol afronden van de klinische behandeling start het nazorgtraject. Hiervoor zijn verschillende mogelijkheden. Good Hope biedt een wekelijks nazorgprogramma van 12 weken. Daarnaast kan, afhankelijk van jouw behoeften, geadviseerd worden te kiezen voor een Safe House. Tijdens intake zal al besproken worden welk nazorgtraject het meest passend is.

Good Hope nazorgprogramma

Het 12 weken durende nazorgprogramma van Good Hope Verslavingszorg is een doelgerichte en uitgebreide aanpak die zich richt op het ondersteunen en versterken van cliënten die de klinische opname hebben afgerond. Gedurende deze periode ontvangen deelnemers groepstherapie die gericht is op terugvalpreventie en het ontwikkelen van een veerkrachtige mindset, stressmanagement, gezonde levensstijlkeuzes en het opbouwen van ondersteunende sociale netwerken.

Safe House

In een safe house krijgen cliënten de kans om geleidelijk te wennen aan het dagelijkse leven zonder de constante ondersteuning van de kliniek. Dit biedt niet alleen stabiliteit en structuur, maar stelt mensen ook in staat om de nieuw aangeleerde copingmechanismen toe te passen in de realiteit. Een safe house biedt tijdelijk begeleid wonen, ingericht op zelfstandige terugkeer in de maatschappij.

Vragen?

Ons team in Amsterdam staat klaar om jouw vragen te beantwoorden. Wil je meer weten over onze behandelingen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.