Afkickkliniek Nederland
met internationale vestigingen

inleiding

Verslavingsklinieken van

Good Hope

Wie van een verslaving af wil komen, kan dat niet alleen op eigen kracht. Zeker wanneer iemand al langer met een verslaving te maken heeft, is professionele hulp in de beste afkickkliniek Nederland noodzakelijk. Die hulp vindt u bij de verslavingsklinieken Nederland van Good Hope. Wij bieden uitgebreide behandelprogramma’s aan met volledig maatwerk op een internationale locatie. 

Good Hope GGZ Verslavingszorg About us

INZICHT

Waarom gaat iemand naar

een afkickkliniek Nederland?

Bij coke snuiven is de ervaring de eerste keer heel erg intens. Al vrij gauw treedt echter gewenning op en wordt de high steeds minder. De hoeveelheid coke van het eerste lijntje is dan niet meer genoeg om het gewenste effect te bereiken. Daardoor moet steeds vaker coke worden gesnoven en loopt het gebruik snel uit de hand. Een van de kenmerken van een verslaving is dat de gebruiker cocaïne nodig denkt te hebben om zich goed te voelen en goed te kunnen functioneren. De futloosheid die men ervaart na het gebruik is daar mede de oorzaak van. Een en ander leidt eenvoudig tot een vicieuze cirkel waarin u meer en meer coke gaat gebruiken. Hierdoor kunnen sociaal-maatschappelijke problemen en schulden ontstaan. Een cocaïneverslaving gaat soms dan ook gepaard met een gokverslaving. Om te voorkomen dat u de controle over het gebruik kwijtraakt, is het aan te raden om op tijd te stoppen met coke.

Waar staan de verslavingsklinieken

Nederland van Good Hope?

Dankzij de hoogwaardige verslavingszorg die Good Hope biedt, zien veel ex-cliënten ons als de beste afkickkliniek van Nederland. Om die kwalitatieve hulp te waarborgen, maken wij gebruik van faciliteiten, behandelprogramma’s en professionals op een internationaal niveau.  

De behandelingen die wij aanbieden vinden dan ook niet altijd plaats in een verslavingskliniek in Nederland. Wanneer u zich bij ons meldt voor opname en ambulante zorg geen optie is, reist u naar een instelling in Zuid Afrika. Wij werken namelijk samen met de kliniek Rustenburg, die in een buitenwijk van Kaapstad staat.  

De instelling beschikt over meerdere gebouwen. De zorgprogramma’s en therapieën die in elk daarvan worden gegeven, sluiten nauw aan bij waar onze cliënten zich in hun behandeltraject bevinden. 

de voordelen

Welke voordelen heeft onz

kliniek voor verslavingszorg Nederland?

Opname via Good Hope heeft veel voordelen. Een van de belangrijkste is dat er geen wachtlijst is. Op het moment dat u zich bij ons meldt om van uw verslaving af te komen, kan een opname in een afkickkliniek dus meteen worden geregeld.  

Om er zeker van te zijn dat de behandeling volledig vergoed wordt, heeft u wel een verwijsbrief van uw huisarts nodig. Mocht u die nog niet hebben, dan kunnen wij die voor u aanvragen.  

Verder nemen wij het overleg met uw zorgverzekeringsmaatschappij op ons, regelen we uw toelatingsbeoordeling voor onze verslavingskliniek en maken wij de reispapieren in orde.  

Rustenburg-Addiction-treatment-options

een gezonder, gelukkiger leven

Pak je leven

terug op